Tervetulopaketti uusille seutulaisille

Tutustu Pietarsaaren seudun ”Tervetulopakettiin” jonka tarkotuksena on antaa höydyllistä tietoa seudun uusille asukkaille. Paketti on saatavilla Concordialta ja kaikista kunnantaloilta.

Tervetuloa Pietarsaaren seudulle, tervetuloa kotiin!

Pietarsaaren seudun tervetulopaketti koostuu esitteestä, henkilökohtaisesta kirjeestä, postikortista ja kartta seudusta.

Me Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordialla olemme luoneet ”Tervetulopaketin” uusille seutulaisille. Tämä fyysinen materiaali joka kantaa teemaa ”Tervetuloa kotiin!” koostuu henkilökohtaisesta kirjeestä, 64-sivuisesta esitteestä elämästä, elämyksistä ja hyödyllisestä tiedosta Pietarsaaren seudusta , A:sta Ö:hön -kartasta ja jääkaappimagneetista. Pakettiin kuuluu myös postikortti teemalla ”Tervetuloa tänne!” ja tarkoituksena on, että he, jotka ovat saaneet Tervetulopaketin kutsuvat myös ystävänsä, tuttavansa tai sukulaisensa tutustumaan seutuumme ja vaikka kutsumaan heidät kylään.

Osa tästä tervetulopaketista löytyy myös digitaalisesta työkalupakistamme.

Paketti on jaettu kaikkiin seudun 5 kuntaan sekä paikallisiin yrityksiin joilla on rekrytointi käynnissä. Haluatko sinäkin ”Tervetulopaketin” jonka voit antaa uudelle työntekijälle joka on muuttanut seudulle? Ota yhteyttä!

Lisää tietoa antavat:
Heidi Matinlassi, Talent Insights -hankepäällikkö puh. 010 239 7557 ja Pia Holkkola-Löf, viestintävastaava puh. 010 239 7556