Syksyn vauhdikas vastuullisuuskeskustelu 26.9

Tervetuloa inspiroivaan iltapäivätapahtumaan vastuullisuudesta Campus Allegroon!

Concordia järjestää Vastuullisuusviikon kunniaksi iltapäivätilaisuuden, jossa Sitran Tim Forslund kertoo tulevaisuuden liiketoiminnasta ja siitä, miten yritysten tulisi työskennellä kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden parissa.

Osallistujat saavat myös hyödyllistä tietoa vastuullisuusraportoinnista ja mitä se tarkoittaa pohjalaisille yrityksille. Lisäksi Concordia esittelee, miten Pietarsaaren seudun yrityksiä ja yrittäjiä voidaan auttaa vihreän siirtymän edistämiseksi.

Ohjelma 26.9, klo.13.00-15.30

13.00 – Tervetuloa – Pia Holkkola-Löf, Concordia
13.05 – Tulevaisuuden liiketoiminta: Miten yritysten tulisi työskennellä kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden parissa? Tim Forslund Sitra
14.00 – Kahvitauko ja verkostoituminen
14.30 – Mitä EU:n vastuullisuusraportointidirektiivi ja viestintävaatimukset tarkoittaa pohjalaisille yrityksille? Tomas Knuts ja Sara Libäck-Sandin viestintätoimisto Losvik & Flenistä
15.00 – Sustainable Ostrobothnias as a Forerunner -hanketervehdys
15.30 – Loppupuheenvuoro

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Rekisteröidy tämän linkin kautta varmistaaksesi paikkasi. HUOM: Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tartu tilaisuuteen ja vietä iltapäivä Pietarsaaressa samalla kun saat viimeisimmät uutiset vastuullisuuden saralta, verkostoidu ja opi lisää vihreän siirtymän vaikutuksista.

Lisätietoja antaa:

Pia Holkkola-Löf, Projektipäällikkö

Sustanable Ostrobothnia as a Forerunner

Puhelin: +358 50 434 6669

Sähköposti: pia.holkkola-lof@concordia.jakobstad.fi

Tapahtuma järjestetään osana Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner-hanketta, joka on Euroopan unionin osarahoittama ja Pohjanmaan liiton rahoittama. Hanke toteutetaan yhdessä Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordian, VASEKin, Dynamo Närpiön ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksen kanssa.