Ilmoittaudu mukaan tämänvuotiseen rekrytapahtumaan, Tule tänne 2024!

Tule mukaan tämän vuoden Tule tänne -tapahtumaan! Se järjestetään perinteisesti Jaakon päivien aikana, keskiviikkona 24. heinäkuuta klo 13-17 Campus Allegrossa Pietarsaaressa.

Tule tänne! -tapahtuma tarjoaa yrityksille, kunnille, kaupungeille, organisaatioille ja koulutuksen järjestäjille mahdollisuuden esitellä toimintaansa. Voit esitellä yritystäsi työnantajana sekä kertoa millaista osaamista etsitte tällä hetkellä tai tulevaisuudessa. Koulutuksen järjestäjät voivat puolestaan kertoa opiskelumahdollisuuksistaan ja alueen kaupungit, kunnat sekä kiinteistönvälittäjät voivat esitellä tarjontaansa.

Ole osa monipuolista tapahtumaa, jossa Pietarsaaren seutu – Maailman paras paikka – pääsee esille yhdessä!

Haluatko yrityksesi, kuntasi, kaupunkisi, organisaatiosi tai koulutuksen järjestäjäsi näytteilleasettajaksi? Ilmoittaudu viimeistään 30. huhtikuuta tämän linkin kautta.

Tarjoamme näyttelytilan (n. 2 m leveä), sähköt ja pöydän. Osallistuminen on maksutonta.

Kannattaa myös vierailla kolmikielisillä verkkosivuillamme, jossa on tietoa työmahdollisuuksista: ”Täällä on töitä”. Rekisteröitymällä tapahtumaan voit myös halutessasi lisätä yrityksesi sinne tai tehdä muutoksia, jos olet jo mukana.

Odotamme innolla hienoa tapahtumaa teidän ja monien potentiaalisten uusien ja palaavien maahanmuuttajien, uusien asukkaiden ja paikallisten ihmisten kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Fredrik Sandelin, aluekehittäjä, 044-324 3435, fredrik.sandelin@concordia.jakobstad.fi