Concordia etsii uutta toimitusjohtajaa

TIEDOTE 6.4.2023

Oy Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordia etsii uutta toimitusjohtaja. Concordian nykyinen toimitusjohtaja Jarl Sundqvist on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle, ja sen takia hallitus on käynnistänyt rekrytointiprosessin.

”Etsimme kehittämistyölle johtajaa, joka yhdessä seudun kuntien ja kehittämisyhtiön koko henkilöstön kanssa varmistaa sen, että myönteinen kehitys Pietarsaaren seudulla jatkuu. Etsimme henkilöä, jolla on kyky tunnistaa kehittämismahdollisuuksia erittäin myönteisesti kasvavalla seudulla. Alueellamme on meneillään monta mielenkiintoista hanketta ja yritysten investointitahti on vahva. Haluamme pitää yllä nykyisen vahvan kehittämisvauhdin,” sanoo hallituksen puheenjohtaja Peter Boström.

Concordialla on keskeinen rooli yrittämisen edellytysten kehittämisessä, sijoittumisten edistämisessä, muuttajien määrän lisäämisessä ja seudun kuntien edunvalvonnassa. Pietarsaaren seutu koostuu viidestä kunnasta – Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy, jotka yhdessä muodostavat elävän ja dynaamisen 50 000 asukkaan yhteisön.

”On suuri etuoikeus saada tehdä kehittämistyötä Pietarsaaren seudulla. Väkiluku kasvaa, työllisyysaste on korkea ja yritykset investoivat uusiin toimitiloihin ja koneisiin ja lisäksi seudulla on useita vientiyrityksiä, jotka ovat oman toimialansa veturiyrityksiä. Concordialla olen saanut olla mukana koordinoimassa erilaisia kehityspolkuja seudulla, osaajien houkuttelusta, vastuullisuuteen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilö, joka motivoituu ja inspiroituu uusista ideoista, pitää verkostotyöstä ja kykenee näkemään toimintaympäristön muutoksissa mahdollisuuksia, hänellä on hyvät edellytykset saavuttaa hienoja kehittämistuloksia Pietarsaaren seudulla,” sanoo toimitusjohtaja Jarl Sundqvist.

Lisätietoja antavat:
Hallituksen puheenjohtaja Peter Boström, Puhelin: +358 44 550 9902
Toimitusjohtaja Jarl Sundqvist, Puhelin: +358 400 109911

Lue lisää: Rekryilmoitus