Tervetuloa meille!

Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia tarjoaa monipuolisia palveluita niin yrityksestä haaveilijoille, jo olemassa oleville yrityksille kuin Pietarsaaren seudulle etabloitumisesta kiinnostuneille. Huolehdimme siitä, että Pietarsaaren seutu on kehityksen kärjessä ja näkyy ja kuuluu sekä kansallisilla että kansainvälisillä areenoilla. Teemme myös työtä sen eteen, että seudullemme sijoittautuminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, sekä ihmisten että yritysten kohdalla.

Yrityspalvelut

Haluatko yrittäjäksi tai kehittää jo olemassa olevaa yritystä? Concordian yritysneuvojat antavat maksutonta sparrausta ja auttaa sinua eteenpäin!

Minulla on yritysidea Haluan kehittää yritystäni

Täällä on töitä.

Pietarsaaren seudun monipuolinen elinkeinoelämä porskuttaa ja etsii osaajia! Tutustu seudun työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin.

Tutustu työmahdollisuuksiin

Tämä on Pietarsaaren seutu.

Kulttuuririkas, monikielinen, positiivinen, mukava, lähellä. Pietarsaaren seutua voi kuvailla monella sanaa. Kurkista mitä elämä maailman parhaassa paikassa pitää sisällään.

Tutustu seutuun

Kehitämme seutua.

Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordialla työskentelemme kuin nimi jo kertoo aluekehityksen parissa ja luomme edellytyksiä seudun kehitykselle ja hyvinvoinnille.

 

Työkalut menestykseen

Työkalupakki

Olemme kokoamassa työkalupakin Pietarsaaren seudulle joka tulee sisältämään vapaasti käytettävissä olevia kuvia, esityspohjia, logoja sekä taustatietoa seudustamme. Työkalupakin avulla kaikki alueen asukkaat, yritykset, organisaatiot ja asiasta kiinnostuneet voivat toimia lähettiläinä ja kertoa monipuolisesta seudustamme ja sen erityispiirteistä. Joten pidä silmällä kotisivujamme!

 

Yritys- ja palveluhakemisto

Hakemistostamme löytyy Pietarsaaren seudun yritysten perustiedot, yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut erillisessä palveluhakemistossa sekä yritysten tilastotiedot. Näkyvyys yritys- ja palveluhakemistossa on maksutonta.

 

Toimitilarekisteri

Etsitkö toimistotilaa vai onko sinulla liiketila vuokrattavana? Toimitilapalvelusta saat ajankohtaista tietoa vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloista sekä liike- ja teollisuustonteista Pietarsaaren seudulla.

 

Tilastot & raportit

Miltä Pietarsaaren seutu näyttää tilastoissa? Miltä tulevaisuuden infrastruktuuri seudulla näyttää? Concordian tilastosivuilta löydät avainluvut seudusta sekä erilaiset tilastolliset selvitykset ja raportit.

 

Uutiset & Tapahtumat

Olemme totuttuun tyyliin osallistumassa eri tapahtumiin, joissa meillä on mahdollisuus esitellä Pietarsaaren seudun työmarkkinoita, vapaita työpaikkoja ja elämää seudullamme. Näistä tapahtumista olemme tehneet tässä pienen koosteen. Jos teillä on kysyttävää

Lue lisää Seudun työmarkkinat esittäytyvät eri tapahtumissa – Tervetuloa mukaan!

Meistä

Pietarsaaren Kehittämisyhtiö Concordia yhdistää seudun yritykset, kunnat ja kehittäjäorganisaatiot, jotta seutumme myös tulevaisuudessa olisi houkutteleva sekä yrityksille että uusille asukkaille. Concordia tekee myös töitä saavutettavuuden ja monipuolisen työvoiman tarjonnan edistämiseksi. Teemme työtä sen eteen, että ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen seutumme tunnettaisiin paremmin sekä sen omien asukkaiden että seudun ulkopuolella asuvien keskuudessa.

Missiomme on löytää uusia mahdollisuuksia ja tarjota hyvä kasvualusta kehitykselle ja kasvulle. Yhdessä omistajiemme, seudun yritysten, julkisten organisaatioiden ja muiden sidosryhmien kanssa luomme edellytyksiä menestyvälle elinkeinoelämälle ja houkuttelevalle seudulle, jota arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Concordia tarjoaa maksuttomia ​​yritysneuvonta- ja kehityspalveluita sekä hoidamme seutumarkkinointia.

Haluatko saada meiltä uutisia?

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla tekemisistämme ja tapahtumistamme.
  • Täytä sähköpostiosoitteesi tähän