Pietarsaaren seutu on oiva asumispaikka sekä sijoittumispaikka toimivan maantieteellisen sijaintinsa sekä kielitaitoisen, osaavan ja korkean työmoraalin omaavan työvoimansa ansiosta. Nämä sivut ovat sinulle, joka haluaa lisää tietoa Pietarsaaren seudusta.
Seudun yritykset tarvitsevat jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Lue lisää täältä.

Haluatko kuulla mitä työmahdollisuuksia Pietarsaaren seudulla on?

Tervetuloa Tule Tänne - täällä on työtä! rekrytapahtumaan ke 21.7, klo.13-16 Pietarsaaren torille!

Pietarsaaren seudun rekrytointitapahtuma Tule tänne – täällä on työtä! järjestetään jälleen kerran Jaakon Päivien keskiviikkona Pietarsaaren torilla (Osuuspankin puolella).

Tervetuloa tutustumaan seutuun, täällä toimiviin yrityksiin ja opiskelumahdollisuuksiin! Tapahtuman juontaa Antti Koivukangas. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan ottelulippuja Jaro-Musa-jalkapallo-otteluun joka pelataan samana iltana klo.18.30, Pietarsaaren keskuskentällä!

Seuraavat yritykset ja organisaatiot ovat paikan päällä kertomassa toiminnastaan ja työmahdollisuuksista:

 

TERVETULOA!

 

#Pietarsaarenseutu #Jakobstadsregionen #thehomeofquality #talentscout

 

Pikatiedot

Asukkaita Pietarsaaren seudulla
Lentoaika (minuuteissa) Helsinkiin
Työpaikkaa seudulla
Matka-aika (tunneissa) junalla Helsinkiin
Yritystä
Yhdistystä löytyy Pietarsaaren seudulla
Saarta Pietarsaaren seudulla
Miljoonaa euroa on Pietarsaaren seudun vientiarvo

Kansainvälistä kauppaa vuodesta 1652

Pietarsaaren seutu on vientivetoinen alue jolla on pitkä kansainvälisen kaupan historia. Kuvailisimme seutuamme ”Vienti-Suomeksi”. Pietarsaaren seutu on edustettuna joka viikko ympäri maailmaa ja kilpailemme globaaleilla markkinoilla maailmanluokan tuotteilla.

Pietarsaaren seutu = Elämänlaatu

Pietarsaaren seutu on rento ja konstailematon. Me olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja mitä olemme, ja täällä sinäkin voit olla oma itsesi.

Toimivat yhteydet

Pietarsaaren seudun sijainti on logistisesti edullinen. Yksi harvoista Suomessa alueella kohtaavat hyvät maanite-, rautatie- ja lentoliikenneyhteydet sekä oma satama. Pietarsaaren seutu sijaitsee sopivan lyhyen matkan päässä suuremmista kaupungeista.

💛Tusen tack alla utställare och besökare på årets rekryevenemang Kom hit! Här finns jobb. Tack också till alla samarbetspartners kring arrangemanget. En av Jakobstadsregionens styrkor är att vi gärna arbeitar i laag, gör saker tillsammans, och det visade vi också i onsdags.💡🍀👍Tack än en gång! 💛Flera foton publiceras i ett senare skede.💛Tuhannet kiitokset kaikille messuesittelijöille ja vierailijoille tämän vuoden Tule tänne! Täällä on työtä. -rekrytapahtumassa. Kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme järjestelyiden osalta. Yksi Pietarsaaren seudun vahvuuksia on saada asioita aikaan yhteistyöllä, ja sen osoitimme myös keskiviikkona.💡🍀👍Vielä kerran kiitos! 💛Lisää kuvia julkaistaan myöhemmin.💛🍀👌💛🍀👌💛🍀👌💛🍀👌#komhit #tuletänne #härfinnsjobb #täälläontyötä #härborkvaliteten #täälläasuulaatu #thehomeofquality #jakobstadsregionen #pietarsaarenseutu #thejakobstadregion #jakobstad #pietarsaari #pedersöre #kronoby #kruunupyy #larsmo #luoto #nykarleby #uusikaarlepyy ... See MoreSee Less
View on Facebook