Philip Järvenpääs smultronställe

Sommaren börjar vara fullbokad med spelningar för musikern Philip Järvenpää. Järvenpää trivs bra i Jakobstad och kallar staden för världens minsta storstad. 

Musiker Philip Järvenpää

– Det bästa är att få spela inför en bra publik och jag ser bland annat jättemycket fram emot “En sommarkväll i folkparken”. Det är en musikafton med flera artister under två kvällar i juli.

För Järvenpää är Skolparken i Jakobstad något av ett smultronställe.

– Parken är nära till hands och jag uppskattar att det finns ett naturnära ställe mitt i stan. Jag har spelat flera gånger i Skolparken och första gången var faktiskt på Jakobsdagar 2016. Sen så har jag förstås varit i publiken många gånger också. 

– Jag brukar ofta cykla till villan. Man mår bättre själv om man cyklar samtidigt som det är ett hållbart sätt att ta sig fram på. De här små korta stadsturerna med bil för med sig mycket utsläpp, det kunde vi försöka undvika så mycket som möjligt och istället använda cykeln! ☀️

Mer information om cykelkampanjen och tävlingsvillkoren finns HÄR.