Social Wednesday – tapahtuma 1.6.2022

Tervetuloa mukaan Social Wednesday -verkostoitumistapahtumaamme!

Social Wednesday on tapahtuma, joka on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille, työnhakijoille ja uusille seutulaisille.

Jotta onnistuisimme löytämään toisemme, oli sitten kyse jäsen- tai työvoiman rekrytoinneista, niin tarvitsemme verkostoja ja tapaamispaikkoja. Tarvitsemme eri areenoita, joissa voimme tavata, esittäytyä ja löytää toisemme. Uudet tulijat joutuvat usein rakentamaan verkostonsa ihan alusta asti, ja tällöin yhdistyksillä on tärkeä rooli mm. yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kannalta ja yrityksien rooli näiden lisäksi on tärkeä niin talouden kuin uran kannalta. Me, jotka työskentelemme Talent Insights, Jobb Point ja Yhdistyselämää kaikille -hankkeissa, haluamme tarjota teille tämän areenan ja mahdollisuuden.

Meidän mielestämme Social Wednesday toimii mukavana ja inspiroivana osana Pietarsaaren seudun niin integroitumis- kuin rekrytoimisprosessia. Tämä on tapahtuma, jossa sosiaalinen kestävyys ja seudun pitovoima vahvistuvat, ja joka on jatkumoa Sustainable Branding Days -tapahtumalle mm. työnantajabrändäyksen näkökulmasta.

Haluamme nyt kutsua juuri teidän yrityksenne ja/tai yhdistyksenne Social Wednesday’in, joka järjestetään ulkotiloissa After Eightin sisäpihalla 1.6.2022 klo 17.30-20. Huonon sään sattuessa siirrymme Campus Allegron aulaan. Kirjoitattehan päivämäärän kalenteriinne ja ilmoittautukaa mukaan tapahtumaan kutsussa olevan linkin kautta. Lisätietoja ja peppausta tulee, kun lähestymme kesäkuuta. Alla näette myös illan ohjelman lyhykäisyydessään. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiinne.

Ilmoittauduttehan mukaan mahdollisimman pian mutta viimeistään keskiviikkona 4.5.2022 tästä linkistä: https://bit.ly/3vg86tb

Ystävällisin terveisin, Heidi Matinlassi (Concordia), Laura Palovuori (Centria), Johanna Troberg-Dang och Melina Saari (YA!)

Ohjelma:

17:30 Yritys- ja yhdistysesittelyt
Musiikkia
Verkostoitumishaaste
Tutustumistori
Kahvitarjoilua