Säg hej till vår nya kollega Eva!

Hej!

Mitt namn är Eva Gädda. Jag bor i Jakobstad tillsammans med min familj. Vi trivs ute i skärgården och på sommarstugan. Närhet till hav och natur, tvåspråkigheten, internationella influenser, många företag och rikt föreningsliv gör enligt mig Jakobstadsregionen till världens bästa plats!  

Jag fungerar som projektledare för REGIONSTADSrekry-projektet i Jakobstad. Vi ska jobba med att stärka imagen, dragningskraften och kommunikationskunnandet bland företag med arbetskraftsbrist och att skapa en integrationsstig för arbetskraftsinvandrare. Det finns ett starkt integrationskunnande i Jakobstadsregionen. Inom projektet får vi nu möjlighet att utvärdera och utveckla integrationstjänsterna för arbetskraftsinvandrare. Det känns jätteroligt!  

Kontaktuppgifter
Eva Gädda
+358 10 239 7566
eva.gadda@concordia.jakobstad.fi