Möt fem projekt för hållbar och cirkulär samhälls- och affärsutveckling

Välkommen på en digital träff där vi får ta del av färska erfarenheter från (minst) fem olika projekt för hållbar och cirkulär samhälls- och affärsutveckling från både Sverige och Finland!

 • När? Måndagen den 13 mars kl. 10:00–13:00. Det går bra att medverka under en del av träffen om du inte har möjlighet att vara med hela tiden.
 • Var? Zoom. Länk skickas i din bokningsbekräftelse.

   Evenemanget är avgiftsfritt och du anmäler dig via denna länk!

   Under dagen får ni träffa:

   • Tomas Knuts, projektledare på Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia AB
   • Pia Holkkola-Löf, kommunikatör på Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia AB
   • Sara Libäck-Sandin, projektledare på Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia AB
   • Maja Blomqvist, projektledare för cirkulär ekonomi på Region Jämtland Härjedalen och det cirkulära affärs­utvecklings­programmet Response
   • Åse Angland Lindvall, projektledare på Peak Innovation
   • Sofia Sundström, projektledare på Cradlenet och talesperson för Cradlenet Norr

   Agenda

   Det finns gott om plats för frågor.

   Med reservation för eventuella ändringar.

   Om organisationerna

   Jakobstadsregionen är en föregångare för cirkulära regioner i Norden. 2020 lanserades Österbotten ställer om – färdplan för hållbarhet och cirkulär ekonomi som nu har använts, utvärderats och vidareutvecklats tillsammans med regionens näringsliv.

   Designcentrum är en arena för kreativ samhällsutveckling i Jämtland Härjedalen. Sedan 2015 är cirkulär ekonomi ett prioriterat utvecklingsområde för Designcentrum, som arbetar med metodutveckling, mötesplatser och synliggörande av design inom området.

   Peak Innovation är en inkubator i Jämtland som stimulerar till ett innovationsdrivet entreprenörskap, hjälper startups att växa och stöttar etablerade företag att utveckla nya värden, tjänster och produkter.

   Cradlenet är ett av världens första nätverk för cirkulär ekonomi som sprider kunskap, opinionsbildar och stöttar företag i sin cirkulära omställning för att accelerera övergången till cirkulär ekonomi i Sverige.

   Evenemanget samarrangeras av alla medverkande.

   Varmt välkomna!

   Frågor

   Hör av dig till Sofia Sundström, projektledare på Cradlenet och talesperson för Cradlenet Norr om du har några frågor eller synpunkter: sofia@cradlenet.se, +46709798830