Jakobstadsregionens klimatstrategi 2021-2030

I Jakobstadsregionen vill vi vara i framkant då det gäller omställningen till ett mera hållbart och klimatsmart samhälle. Som en del i detta har regionen nu en gemensam klimatstrategi som fungerar som en färdplan för detta arbete. En sammanfattning i videoformat har gjorts av strategin.

I Jakobstadsregionen vill vi vara i framkant då det gäller omställningen till ett mera hållbart och klimatsmart samhälle. Som en del i detta har regionen nu en gemensam klimatstrategi som fungerar som en färdplan för detta klimatarbete.

Klimatstrategin för Jakobstadsregionen 2021-2030 hittar du här

Bilagor till strategin finns här.

Vi har även gjort en sammanställning av strategin i videoformat där man får en inblick i vad denna omfattande strategi innefattar. Den hittar du via länken nedan.

Företag i Jakobstadsregionen – delta i klimatarbetet!

Vi har även tagit fram ett klimatkontrakt som Jakobstadsregionens företag uppmanas att ta del av. Målsättningen med kontraktet är att visa sitt engagemang för regionens gemensamma klimatmål.

Klimatkontraktet hittar du via denna länk. Där kan du skriva ut det, underteckna det och stolt hänga upp det på väggen och dela det på dina sociala mediekanaler. När du har undertecknat kontraktet, utmana tre andra företag. Tillsammans blir vi en mer klimatsmart och hållbar region!