Välkommen med på Mingeltillfället Social Wednesday 1.6.2022!

För att lyckas hitta varandra, oavsett om det gäller medlems- eller arbetskraftsrekrytering så är nätverk och mötesplatser det som behövs. Det behövs en arena där man kan mötas, presentera sig och hitta varandra. För dem som flyttar till regionen måste nätverk byggas upp från grunden och där kan föreningarna vara viktiga för gemenskap och välmående och företagen naturligtvis för försörjning och karriär.

Vi som jobbar med projekten Talent Insights, Jobb Point och Föreningsliv för alla, vill erbjuda denna arena och möjlighet. Vi ser att Social Wednesday ska fungera som ett trevligt och inspirerande led i både integrations- och rekryteringsprocessen i Jakobstadsregionen för dig som söker jobb, nätverk och fritidsmöjligheter. Helt enkelt ett evenemang där den sociala hållbarheten och regionens hållkraft förstärks.

Social Wednesday 1.6.2022 kl.17.30-20 utomhus på Musikcafé After Eights bakgård i Jakobstad. Eventet är gratis och kräver ingen förhandsanmälan.
Välkommen på plats och bekanta dig med regionens företag och föreningar!

(Om du vill vara med och presentera ditt företag/förening anmäl dig genom länken: https://bit.ly/3vg86tb (senast 25.5).)