Hållbara Jakobstadsregionen – feat. Gustav Stenbeck

Vem är Gustav Stenbeck?

Gustav Stenbeck – entreprenör, föreläsare och affärsängel.
Han är en obotlig teknikoptimist, riskkapitalist och brinner för kombinationen business och hållbarhet. Han har under 15 års tid jobbat inom området där business och hållbarhet möts.

Han har bl.a. jobbat som hållbarhetschef för Petter Stordalen (Nordic Choice Hotels) och hjälpt företag som ICA, Coca-Cola, DB SChenker, Electrolux och Swedbank att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Han spenderar sina dagar med att göra tre saker:

  • Driva och utveckla teknik- och scaleup-företaget Mestro, ett företag som producerar en mjukvarusvit som hjälper fastighetsföretag, butikskedjor och industrier att ta kontroll över sin energianvändning och minska sitt klimatavtryck.
  • Investera i och hjälpa start-ups att växa. Gustav har en portfolio av företag (främst teknikföretag), vars kärnvärde är hållbarhet. Dessa företag skapar ett hållbarhetsvärde när de uppnår målen med sin företagsverksamhet.
  • Föreläsa. Som föreläsare pratar han om kombinationen business och hållbarhet. Han pratar också om hur morgondagens företag behöver ändra sitt sätt att tjäna pengar för att hållas relevanta och konkurrenskraftiga samt hur denna förändring påverkar dagens företag.

Aktiviteter inför Gustavs besök

Gustav kommer att vara på plats i Jakobstadsregionen under månadsskiftet augusti-september 2022, men innan dess har ni chans att bekanta er med honom via följande evenemang:

  • Sustainable Branding Days 10-12.5
    Gustav kommer att vara fysiskt på plats under Sustainable Branding Days och göra det som han är bäst på – föreläsa och inspirera!

Gustavs hållbarhetstjänster

Gustav Stenbeck kommer att vara på plats i Jakobstadsregionen under månadsskiftet augusti-september 2022 och kommer då kunna erbjuda skräddarsydda konsulterings- och föreläsningsupplägg (från 500€) för företag och organisationer i Jakobstadsregionen. Ni har möjlighet att skräddarsy ett upplägg som passar just er och som bidrar till att skapa möjligheter för ett långsiktigt och lönsamt hållbarhetsarbete som i sin tur bidrar till er affärsutveckling.

Konsulteringar

Oavsett vilka möjligheter och utmaningar ni står inför när det gäller hållbarhet, kan Gustav Stenbeck vägleda er vidare och ger de verktyg ni behöver för att ni ska kunna ta nästa steg mot en mera lönsam och hållbar verksamhet.

Ni har möjlighet att skräddarsy Gustavs besök hos er och kan välja att jobba med just den möjlighet eller utmaning som är viktig för er verksamhet!

Föreläsningar

Behöver ni en dos hållbarhetsinspiration?
Eller är ni intresserade av de senaste trenderna inom hållbarhet?
Eller vill ni veta hur hållbarhet bidrar till lönsamhet?

Gustav Stenbeck, en uppskattad föreläsare både bland företag, skolor och kommuner, kan ge er svaret på dessa frågor.

Hållbarhet - var står ni?

Oavsett ifall ni är abborren, siken eller laxen, så kan hållbarhetsexperten Gustav Stenbeck hjälpa just er med era utmaningar och skapa möjligheter för ett långsiktigt och lönsamt hållbarhetsarbete som samtidigt bidrar till er affärsutveckling. Gustav kan erbjuda varierande konsulterings- och föreläsningsupplägg (från 500€), där ni har möjlighet att skräddarsy ett upplägg som passar just er.

Abborren

– ni är medvetna om att ni borde jobba med hållbarhet, men ni har ännu inte kommit igång ordentligt och det kanske känns svårt att veta var ni ska börja?

Siken

– ni är intresserade av hållbarhet och ni har även påbörjat ert hållbarhetsarbete, men känner att ni stampar på samma ställe och funderar på hur ni kan ta nästa steg?

Laxen

– ni jobbar redan hållbart, men ni behöver hjälp för att implementera hållbarhet som ett kärnvärde i er strategi eller hjälp med att övergå till cirkulära processer?

Missa inte denna unika chans att med Gustavs erfarenhet, energi och vägledning ta nästa steg mot en mera lönsam och hållbar verksamhet!

Ta kontakt!

Är ni intresserade av att boka en konsultering eller föreläsning av Gustav?
Kontakta Sara Libäck-Sandin för mer information om priser och upplägg.


Sara Libäck-Sandin

+358 50 400 4274
sara.liback-sandin@concordia.jakobstad.fi