Uusi alku pienessä suuressa kaupungissa

 

Rentoudu ja muuta Pietarsaaren seudulle! Täällä on kaikki mitä tarvitset.

Kuinka oravanpyörässä menee? Olisiko aika pysähtyä ja ehkä jopa hypätä pois? Tee se, ja löydä Suomen länsirannikolla sijaitseva pieni helminauha, Pietarsaaren seutu. Täällä on kaikki mitä todella tarvitset.

Pietarsaaren seudulla asuu 50 000 ihmistä ja täällä on 1060 yhdistystä. Mitä nämä luvut kertovat? Täällä etäisyydet ovat lyhyet ja sen takia meillä on enemmän vapaa-aikaa, jota vietämme mielellämme muiden kanssa yhteisten harrastusten parissa. Haluat sitten laulaa, näytellä, maalata, urheilla tai tehdä jotain aivan muuta, olet lämpimästi tervetullut.

 

Miksi Pietarsaaren seutu?

– Lyhyet välimatkat – enemmän vapaa-aikaa
– Kansainväliset yritykset – mielenkiintoiset työpaikat
Luonto on lähellä –  kun tarvitset taukoa
– Kaksikielinen ympäristö – täällä voit olla oma itsesi
– Turvallinen paikka – lapset voivat liikkua vapaasti

Jos olet tyytyväinen nykyiseen työhösi, pakkaa se mukaan muuttokuormaan ja aloita työskentely etänä Pietarsaaresta käsin. Olemme huomanneet viimeisen vuoden aikana, että se onnistuu hyvin. Onko sinulla kysyttävää käytännön asioista? Ota yhteyttä, me autamme mielellämme.

 

 

Onko sinulla kysyttävää työpaikoista, asumisesta, kouluista, päivähoidosta tai jostain muusta, mikä koskee Pietarsaaren seudulla asumista? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Vastaamme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Näin se toimii täällä meillä päin.

 

 

Miten haluat meidän olevan sinuun yhteydessä?