Vastuullinen Pietarsaaren seutu feat. Gustav Stenbeck

Kuka on Gustav Stenbeck?

Gustav Stenbeck – yrittäjä, luennoitsija ja bisnesenkeli.

Hän on parantumaton teknologiaoptimisti, pääomasijoittaja ja intohimoinen vastuullisuus- ja bisnesajattelun puolestapuhuja. Hän on 15 vuoden ajan työskennellyt kestävän kehityksen ja liiketoiminnan kohtaamispisteessä.

Hän on muun muassa työskennellyt Petter Stordalenin (Nordic Choice Hotels) vastuullisuuspäällikkönä ja auttanut yrityksiä kuten ICA, Coca-Cola, DB Schenker, Electrolux ja Swedbank kehittämään vastuullisuustyötään.

Hän viettää päivänsä tekemällä kolme asiaa:

  • Teknologia- ja scale-up yritys Mestron pyörittäminen ja kehittäminen. Mestro tuottaa ohjelmistopaketteja, joiden avulla kiinteistöyhtiöt, kauppaketjut ja teollisuus pystyvät hallitsemaan energiakäyttöään ja pienentämään ilmastojalanjälkiään.
  • Investoi ja auttaa startup-yrityksiä kasvamaan. Gustavilla on yrityssalkku (pääasiassa teknologiayrityksiä), joiden ydinarvo on kestävä kehitys. Nämä yritykset luovat vastuullisuusarvoa toteuttaessaan yritystoiminnan tavoitteet.
  • Antamalla luentoja. Luennoitsijana hän puhuu liiketoiminnan ja kestävän kehityksen yhdistelmästä. Hän puhuu myös siitä, kuinka tulevaisuuden yritysten on muutettava tapaansa ansaita rahaa pysyäkseen merkityksellisinä ja kilpailukykyisinä ja kuinka tämä muutos vaikuttaa tämän päivän yrityksiin.

Gustavin vierailua edeltävät aktiviteetit:

Gustav tulee olemaan paikan päällä Pietarsaaren seudulla kuunvaihteessa elokuu-syyskuu 2022, mutta sitä ennen teillä on mahdollisuus tutustua häneen seuraavien tapahtumien kautta:

  • Sustainable Branding Days 10-12.5
    Gustav tulee olemaan paikan päällä Pietarsaaren seudulla Sustainable Branding Days-tapahtuman ajan ja tuolloin hän tekee mitä osaa parhaiten – luennoi ja inspiroi!

Gustavin vastuullisuuspalvelut*

Gustav Stenbeck tulee olemaan paikan päällä Pietarsaaren seudulla kuunvaihteessa elokuu-syyskuu 2022 ja pystyy tuolloin tarjoamaan seudun yrityksille ja organisaatioille räätälöityjä konsultointi- ja luentopalveluja (alkaen 500€). Teillä on nyt oiva mahdollisuus saada räätälöityä sparrausta, joka mahdollistaa pitkäjänteistä ja kannattavaa vastuullisuustyötä yrityksessänne tai organisaatiossanne. *Gustav palvelee yrityksiä englanniksi ja ruotsiksi.

Konsultoinnit

Riippumatta siitä, millaisia ​​mahdollisuuksia tai haasteita yrityksellänne tai organisaatiollanne on kestävän kehityksen suhteen, Gustav Stenbeck voi ohjata teitä eteenpäin ja tarjota työkalut, joita tarvitsette ottaaksenne seuraavan askeleen kohti kannattavampaa ja kestävämpää liiketoimintaa.

Teillä on mahdollisuus räätälöidä Gustavin vierailu yrityksessänne/organisaatiossanne ja voitte työskennellä valinnanvaraisen teidän yrityksellenne tärkeän haasteen tai mahdollisuuden parissa.

Luennot

Tarvitsetteko vastuullisuusinspiraatiota?
Tai oletteko kiinnostuneita tuoreimmista trendeistä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen saralta?
Tai haluatteko tietää miten vastuullisuus ja kestävä kehitys vaikuttaa kannattavuuteen?

Gustav Stenbeck, arvostettu luennoitsija yrityksissä, kouluissa ja kunnissa, voi antaa vastuksen näihin kysymyksiin.

Vastuullisuus - missä vaiheessa te olette?

Olittepa sitten ahven, siika tai lohi, vastuullisuusasiantuntija Gustav Stenbeck voi auttaa teitä haasteissanne ja luoda mahdollisuuksia pitkäjänteiseen ja kannattavaan vastuullisuustyöhön, joka myös tukee yrityksenne kehitystä.

Ahven

– Olette tietoisia siitä, että teidän pitäisi työskennellä vastuullisuuskysymysten parissa, mutta ette ole vielä päässeet vauhtiin kunnolla ja voi tuntua vaikealta tietää mistä aloittaa?

Siika

– vastuullisuus kiinnostaa ja olette myös käynnistäneet vastuullisuustyönne, mutta tuntuu siltä että olette jämähtäneet paikoilleen ja pohditte miten ottaa seuraava askel?

Lohi

– työskentelette jo vastuullisesti, mutta tarvitsette apua sen toteuttamisessa strategianne ydinarvona tai tarvitsette apua kiertotaloudenmukaisten prosessien implementoinnissa?

Hyödyntäkää tämä ainutlaatuinen tilaisuus, jossa Gustavin kokemuksen, energian ja ohjauksen avulla otatte seuraavan askeleen kohti kannattavampaa ja vastuullisempaa toimintaa!

 

Ottakaa yhteyttä!

Oletteko kiinnostuneita Gustavin tarjoamista palveluista?

Ota yhteyttä Sara Libäck-Sandiniin saadaksenne lisätietoja hinnoista ja palvelujen sisällöistä.


Sara Libäck-Sandin

+358 50 400 4274
sara.liback-sandin@concordia.jakobstad.fi