Vastuullinen Pietarsaaren seutu feat. Gustav Stenbeck

Kuka on Gustav Stenbeck?

Gustav Stenbeck – yrittäjä, luennoitsija ja bisnesenkeli.

Hän on parantumaton teknologiaoptimisti, pääomasijoittaja ja intohimoinen vastuullisuus- ja bisnesajattelun puolestapuhuja. Hän on 15 vuoden ajan työskennellyt kestävän kehityksen ja liiketoiminnan kohtaamispisteessä.

Hän on muun muassa työskennellyt Petter Stordalenin (Nordic Choice Hotels) vastuullisuuspäällikkönä ja auttanut yrityksiä kuten ICA, Coca-Cola, DB Schenker, Electrolux ja Swedbank kehittämään vastuullisuustyötään.

Hän viettää päivänsä tekemällä kolme asiaa:
  • Teknologia- ja scale-up yritys Mestron pyörittäminen ja kehittäminen. Mestro tuottaa ohjelmistopaketteja, joiden avulla kiinteistöyhtiöt, kauppaketjut ja teollisuus pystyvät hallitsemaan energiakäyttöään ja pienentämään ilmastojalanjälkiään.
  • Investoi ja auttaa startup-yrityksiä kasvamaan. Gustavilla on yrityssalkku (pääasiassa teknologiayrityksiä), joiden ydinarvo on kestävä kehitys. Nämä yritykset luovat vastuullisuusarvoa toteuttaessaan yritystoiminnan tavoitteet.Antamalla luentoja. Luennoitsijana hän puhuu liiketoiminnan ja kestävän kehityksen yhdistelmästä. Hän puhuu myös siitä, kuinka tulevaisuuden yritysten on muutettava tapaansa ansaita rahaa pysyäkseen merkityksellisinä ja kilpailukykyisinä ja kuinka tämä muutos vaikuttaa tämän päivän yrityksiin.

 

Vastuullisuus - missä vaiheessa te olette?

Olittepa sitten ahven, siika tai lohi, me Concordialla autamme mielellämme teitä eteenpäin vastuullisuustyössänne. Ottakaa yhteyttä niin jatkamme keskustelua!

Ahven

– Olette tietoisia siitä, että teidän pitäisi työskennellä vastuullisuuskysymysten parissa, mutta ette ole vielä päässeet vauhtiin kunnolla ja voi tuntua vaikealta tietää mistä aloittaa?

Siika

– vastuullisuus kiinnostaa ja olette myös käynnistäneet vastuullisuustyönne, mutta tuntuu siltä että olette jämähtäneet paikoilleen ja pohditte miten ottaa seuraava askel?

Lohi

– työskentelette jo vastuullisesti, mutta tarvitsette apua sen toteuttamisessa strategianne ydinarvona tai tarvitsette apua kiertotaloudenmukaisten prosessien implementoinnissa?

Concordian vastuullisuusryhmä