Työ & Yrittäjyys

Elinvoimaista teollisuutta ja yrittäjähenkisyyttä

Pietarsaaren seutu on monipuolinen ja hyvinvoiva yrittäjähenkinen seutu. Seudullamme on Suomen monipuolisin teollisuusrakenne. Elintarvike-, metalli-, paperi-, laite-, kumi&muovi-, vene-, turkis-, hiomapaperiteollisuus sekä konsultointi ovat kaikki vahvoja seudullamme.  Painopisteet ovat kansainvälisissä suhteissa, vientiosaamisessa, korkeassa jalostusasteessa ja korkeassa teknisessä osaamisessa.

Maatalous on perinteisesti alueelle tärkeä elinkeino ja monipuolisen jatkojalostuksen avulla sille on pystytty luomaan elinvoimainen perusta.

Onko sinulla jotain uutta tarjottavaa?

Onko sinulla kilpailukykyinen idea, jolla parantaisit alueen yritysten toimintaa tai kannattavuutta? Haluaisitko parantaa asukkaiden hyvinvointia? Kehitä ideaasi ja toteuta erityisosaamistasi tai -tietoasi, omassa yrityksessä. Pietarsaaren seutu tunnetaan vahvasta yrittäjähengestä! Suuret teollisuuslaitokset ja eri alojen klusterit työllistävät kokonaisen alihankintaverkoston, mutta alueen asukkaat perinteisesti hyödyntävät myös erityisosaamistaan perustamalla omia yrityksiä.

Erityisesti palvelualoilla on tällä hetkellä kasvumahdollisuuksia. Jos haluat perustaa oman yrityksen, autamme sinua tällä tiellä – saamaan avustuksia, löytämään yhteistyökumppaneita, työvoimaa ja henkilöstöä. Ota Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordiaan yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoja.

TÄÄLLÄ ASUU LAATU - seutuesite

Työnantajia seudulla

 

ALHOLMEN INDUSTRIAL PARK