Työ & Yrittäjyys

Elinvoimaista teollisuutta ja yrittäjähenkisyyttä

Pietarsaaren seutu on monipuolinen ja hyvinvoiva yrittäjähenkinen seutu. Seudullamme on Suomen monipuolisin teollisuusrakenne. Vahvoja tuotantoteollisuusalojamme ovat: Elintarvike-, metalli-, paperi-, laite-, kumi&muovi-, vene-, turkis-, hiomapaperiteollisuus sekä konsultointi. Painopisteet ovat kansainvälisissä suhteissa, vientiosaamisessa, korkeassa jalostusasteessa ja korkeassa teknisessä osaamisessa.

Seudun yritykset tarvitsevat jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Tule tänne, täällä on työtä!

TÄÄLLÄ ASUU LAATU - seutuesite

Alerte Oy – Pietarsaaren kaupungin palveluyhtiö – Työmahdollisuudet

Koulutus & kunnalinen palvelukuntarekry.fi

Sosiaali- & terveysala rekrytointi.com

Sosiaali- ja terveysvirasto (Yhteistoiminta-alue) – Vapaat työpaikat & harjoittelupaikat

Onko sinulla jotain uutta tarjottavaa?

Onko sinulla kilpailukykyinen idea, jolla parantaisit alueen yritysten toimintaa tai kannattavuutta? Haluaisitko parantaa asukkaiden hyvinvointia? Kehitä ideaasi ja toteuta erityisosaamistasi tai -tietoasi, omassa yrityksessä. Pietarsaaren seutu tunnetaan vahvasta yrittäjähengestä! Suuret teollisuuslaitokset ja eri alojen klusterit työllistävät kokonaisen alihankintaverkoston, mutta alueen asukkaat perinteisesti hyödyntävät myös erityisosaamistaan perustamalla omia yrityksiä.

Erityisesti palvelualoilla on tällä hetkellä kasvumahdollisuuksia. Jos haluat perustaa oman yrityksen, autamme sinua tällä tiellä – saamaan avustuksia, löytämään yhteistyökumppaneita, työvoimaa ja henkilöstöä. Ota Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordiaan yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoja.