Service

Evenemangskalendern

Flytta till regionen
Välkommen!
Lediga jobb
Boende
Vård
Utbildning

Kommunikationer
Buss
Tåg
Flyg


 

 
  
Suomeksi | In English

Här bor kvaliteten

Jakobstadsregionen är avslappnad och okonstlad. Vi är stolta över det vi gör och vad vi är, och här får även du vara dig själv.

Men vad vi än gör, prutar vi inte på kvaliteten. Det kan de många kunderna till regionens företag runt om i världen intyga.

Regionens näringsliv är mångsidigt från livsmedelsbranschen till båtbranschen. Den starka tvåspråkigheten i regionen har lett till att vi har mycket kunnande och erfarenhet inom internationalisering.

Jakobstadsregionen är ett utmärkt etableringsställe för företag tack vare sitt fungerande geografiska läge och sin språkkunniga, duktiga arbetskraft med hög arbetsmoral.

Dessa sidor är för dig som funderar på att flytta till Jakobstadsregionen. Här hittar du information angående det mesta och är det så att det är någonting du saknar eller behöver hjälp med så skall du självfallet kontakta oss.

Välkommen hit, hoppas du ska trivas.

Jakobstadsregionens Utvecklingsbolag Concordia
+358 (0)10 239 7550

 

STÄNG FÖNSTER X

Här bor kvaliteten

En tradition av entreprenörsanda, en tvåspråkig miljö som ger naturlig grogrund för internationalitet, en trygg omgivning och en gemensam värdegrund. Det utgör ramarna för vårt sätt att handla, och resultaten är av toppklass även i globala mått mätt. Inte för att vi gillar att skryta. Vi brukar bara göra saker ordentligt, något annat sätt vet vi inte om.

Intresserad av företagande på vårt område?
Kontakta oss: Concordia, info(at)concordia.jakobstad.fi +358 (0)10 239 7550

Sök
Verktyg
Skriv ut sidan
Sidkarta