På svenska | In English

Täällä asuu laatu.

Pietarsaaren seutu on rento ja konstailematon. Me olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja mitä olemme, ja täällä sinäkin voit olla oma itsesi.

Mutta mitä tahansa teemmekin, emme tingi laadusta. Sen todistavat seutumme yritysten asiakkaat ympäri maailmaa.

Yritystoimintamme on laaja-alaista venealasta elintarvikealaan. Vahvasta kaksikielisyydestä johtuen meillä on paljon osaamista ja kokemusta kansainvälistymisestä.

Pietarsaaren seutu on hyvä sijoittumispaikka yritykselle toimivan maantieteellisen sijaintinsa sekä kielitaitoisen, osaavan ja korkean työmoraalin omaavan työvoimansa ansiosta.

Tämä portaali on Sinulle, joka harkitset muuttoa Pietarsaaren seudulle asumaan tai yrittämään.  Jos kaipaat jotain lisätietoa tai tarvitset apua, ota mielellään yhteyttä meihin.

Tervetuloa, toivomme Sinun viihtyvän.

Oy Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia

+358 (0)10 239 7550

SULJE IKKUNA X

Täällä asuu laatu

Perinteinen yrittäjähenkisyys, kaksikielisyydestä versova luonteva kansainvälisyys, tasapainoinen turvallinen ympäristö sekä yhteinen arvopohja. Siinä puitteet tekemiselle, jonka tulokset edustavat luokkansa terävintä kärkeä jopa koko maailman tasolla. Ei niin, että siinä mitään kehumista olisi. Täällä vaan on tapana hoitaa asiat jämptisti, kun ei muutakaan osata.

Kiinnostuitko yrittäjyydestä alueellamme?
Ota yhteyttä: Concordia, info(at)concordia.jakobstad.fi tai +358 (0)10 239 7550

Haku
Työkalut
Suurenna teksti
Tulosta sivu
Sivukartta